Laden Evenementen

Zomer Driedaagse met Leadership Embodiment

3 June - 5 June

In de drukte van alledag lijkt soms alles wel belangrijk. Maar wat is nou echt belangrijk? En hoe kom je daarmee in contact?

Tijdens de zomer driedaagse kom je even helemaal tot rust, terwijl je vanuit die rust ook inspiratie, flow en focus gaat ervaren. Het resultaat is dat je weer opgeladen bent, en met helderheid en een glimlach verder gaat met doen wat er voor jou toe doet.

Prachtige Locatie
We hebben een prachtige locatie gevonden met een fijne sfeer, het Zomerhuis bij Plek onder de Bomen.

Gelegen aan een zandweg op een steenworp afstand van het zwaartepunt (geografisch middelpunt) van Nederland, ligt aan de rand van de Veluwe een schitterende Plek onder de Bomen. Op deze plek met dassenburcht als naaste buur, kun je terecht voor rust, privacy, natuur en heb je alle mogelijkheid om op adem te komen.

bron: www.zomerhuisonderdebomen.nl/

Deze foto’s geven een mooie impressie

Programma

De dagen hebben een prettig ritme, met voldoende tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om te schrijven, een dutje te doen, te mindmappen, te wandelen.

Vaste onderdelen van de dag zijn bewegingsoefeningen van Leadership Embodiment, uitwisseling met elkaar, geleide meditaties, en heerlijk en gezond eten.

De rode draad, ben je zelf. Jij neemt je vraag of thema mee en daar ontdek je steeds stukjes van de puzzel over. Zodat je vanuit je natuurlijke kracht meer helderheid krijgt.

Als resultaat neem je mee dat je weet wat je te doen staat. Je hebt er zin in.

Voor wie?
Deze gevorderden driedaagse is gericht op wie tenminste Leadership Embodiment level 1 heeft afgerond en/of wie een coachingstraject met Anouk heeft gedaan. Het minimum is dat je tenminste een online kennismaking met Leadership Embodiment hebt meegemaakt (kun je nog inplannen met mij) en dat je aan het lezen bent in het boek De Verborgen Dimensie van Leiderschap.

Begeleiding
Anouk Brack begeleidt jouw zomer driedaagse met lichtheid en flow. Er is structuur die ondersteunt. Er is ademruimte zodat de inzichten kunnen komen. We ervaren verbinding met onze natuurlijke kracht, zodat we onze bijdrage in de wereld met plezier en wijsheid kunnen doen.

Investering
Voor deze driedaagse komen de kosten uit op 1500 excl BTW. Dit is All-in inclusief zaalhuur, slaapplek 2 nachten, heerlijk eten en drinken verzorgd en de begeleiding van de retraite. Je kunt eventueel in termijnen betalen.

Komen de data je niet uit? Er is ook een lentedriedaagse van 20 t/m 22 mei.

Aanmelden zomer driedaagse

Data
3 juni 2024 – vanaf 10:30
4 juni 2024 – hele dag
5 juni 2024 – tot 16:30

NB Prijs excl BTW

Betaal in 6 termijnen

Aanmelden zomer driedaagse

Data
3 juni 2024 – vanaf 10:30
4 juni 2024 – hele dag
5 juni 2024 – tot 16:30

NB Prijs excl BTW

Categorie├źn:

Zomerhuis onder de bomen

Poolserondweg 5
Putten, 3881 RA Netherlands