Leiderschap in verandering

Leiderschap in verandering

boeken-header-1.png

Leiderschap in verandering - Het boek

Leiderschap in verandering is een praktisch handboek voor gedreven leiders, bestuurders en veranderaars die (nog) meer mooie resultaten willen bereiken met hun team en organisatie. Ondanks ieders goede bedoelingen, is er vaak veel dagelijks gedoe. Ruis. En dat leidt af van de kern van de zaak.

 

Hoe krijg je minder gedoe en kun je meer doen wat ertoe doet? Anouk Brack geeft je een uniek overzicht van recente waardevolle inzichten in
leiderschapsontwikkeling en samenwerking. Ze benoemt herkenbare problemen en de remedies ervoor.

 

Dit boek werkt versterkend op je eigen inzicht, kracht en creativiteit. Dat maakt Leiderschap in verandering een sparringpartner voor iedereen die effectief wil (aan)sturen in een veranderlijke omgeving.

€ 21 – Je wordt doorverwezen naar managementboek.nl

€ 29 – Binnen 2 dagen geleverd

Wie is Anouk Brack?

Anouk-smart

Met haar boeken en trainingen draagt ze bij aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties in binnen- en buitenland. Ze schreef De verborgen dimensie van leiderschap dat genomineerd werd voor managementboek van het jaar 2018. Haar nieuwste boek is getiteld ‘Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet’.

Impressie boeklancering

Recensies

Herman Wijffels

Aanrader: dit boek van Anouk Brack over leiderschap met positieve maatschappelijke impact in de praktijk van alledag.

Herman Wijffels

Adviseur duurzame ontwikkeling, circulaire economie, SDG’s. Voormalig Rabobank, SER, Wereldbank, hoogleraar UU

Wauw, je boek past zo precies in de ontwikkeling waar ik en mijn team in zitten. Het geeft mij een uitnodigend gevoel om dit te lezen. Je levert een prachtige bijdrage aan het leven van hopelijk heel veel lezers en zeker aan mijn leven weer.

Godelieve Kuijpers

Manager bij het UWV

Leiderschap in een veranderende wereld die tegen grenzen aanloopt, vraagt om een verandering in leiderschap. In dit boek laat Anouk Brack op indringende en uitnodigende wijze zien hoe vanuit verbinding, compassie en dynamiek, een nieuwe vorm van leiderschap ontstaat die onszelf, onze organisatie en, uiteindelijk, onze samenleving in staat stelt om tevreden en duurzaam te kunnen leven.

Arjen Wals

Hoogleraar Transformatief Leren voor Sociaal-Ecologische Duurzaamheid, Wageningen Universiteit

Leiderschap in Verandering is een compleet en visionair naslagwerk met praktische tools die behulpzaam zijn in veranderprocessen. Anouk deelt mijn verlangen dat mensen samen weer gaan doen wat ertoe doet, en dit boek gaat daar zeker een bijdrage aan leveren.

Rianca Evers-den Ouden

Auteur Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid

Ook nu weer legt Anouk in heldere woorden, tekeningen en modellen uit hoe je op een praktische manier verder vorm kunt geven aan leiderschap. Niet alleen voor jezelf, maar ook en vooral met het team. Een logisch vervolg op het eerste boek. Lezen dus!

Gabrielle Kalkwijk

President Global Manufacturing, Dawn Foods

In dit boek geeft Anouk Brack een diepgaande cyane, integrale benadering over organisatie-ontwikkeling en leiderschap, op een heel praktische en doorleefde manier. Organisaties, die dit aandacht gaan geven, boren een groot potentieel aan.

Toon Franken

Consultant next level organiseren en partner bij CoreChange

Mijn complimenten voor Anouk Brack! Ze heeft een sterk inhoudelijk en interessant boek geschreven. Er zitten heel veel herkenbare voorbeelden in wat ik tegenkom op de werkvloer. Dit boek geeft je echt een handvat en zet je aan het denken. De wereld veranderd, de WHY van organisaties wordt steeds relevanter. Dit boek helpt de organisatie om van wens naar implementatie te gaan. Je kan zelf aan de slag gaan om stappen te zetten naar de nieuwe werkelijkheid.

Fauzia Mahomed Radja

Founder FM Consultancy, Bestuur VNO-NCW VrouwenNetwerk

Meer recensies 'Leiderschap in verandering'

Tien trainingsprogramma's in één boek - Wow, wat een werk om dit allemaal bij elkaar te brengen in een geheel. Het is alsof je een stuk of 10 trainingsprogramma's in het boek hebt gestopt! Ik vind het boek heel begrijpelijk en toegankelijk geschreven, het is alsof ik je een training hoor geven als ik het lees, en het is duidelijk dat je echt super goed overzicht hebt. De modellen, plaatjes, eigen tekeningen zijn allemaal heel inzichtgevend.

Ariëlle Brouwer

Coach en trainer vitaliteit, leiderschap en communicatie

Doen wat er echt toe doet - Uniek hoe Anouk ‘Zijn’ en ‘Doen’ verenigt in haar model ‘de organisatiebloem van Brack’. Ze brengt mens en organisatie tot bloei door te doen wat er écht toe doet. Dit boek is een inspirerende sparringpartner vol praktische tips en stof tot nadenken over hoe je jezelf kunt inzetten als instrument van leiderschap.

Freddy Ginneberge

Organisatiecoach, HR expert, trainer Movements in Colour

Meer inspiratie, minder gedoe - In mijn werk waarin ik organisaties help om hun veranderportfolio anders te organiseren en daarin anders leer samen te werken en meer wendbaar te worden, vind ik veel steun in de boeken, de oefeningen en het gedachtegoed van Anouk Brack. Dit boek brengt met nieuwe inzichten zoals de organisatiebloem, en verdieping, nog meer focus aan en zet de dingen nog krachtiger in hun context. Resultaat: meer inspiratie en minder gedoe!

Jan Bloem

Expert portfoliomanagement, auteur, professional coach en consultant PPMpro

Naslagwerk tijdens verander proces - M’n eerste indruk is: geweldig! Dit boek is een feest der herkenning en de wezenlijke kern is heel goed geraakt. Dit boek helpt enorm om de wirwar van methodes te kunnen plaatsen in een groter geheel. Het voelt ook als een naslagwerk om tijdens het veranderproces als houvast gebruiken. Een geweldig boek voor iedereen die organisaties een praktisch groeipad wil bieden naar een nieuw tijdperk waarin zingeving weer centraal komt te staan.

Paul Takken

Innovatie- en Transitie Consultant, oprichter AgileWerk

Peter Merry

Navigeren van een complexe toekomst - Anouk Brack heeft een integrale aanpak van leiderschap ontwikkeld met concrete individuele en organisatorische activiteiten die je zullen helpen bij het navigeren van een toenemende complexe toekomst.

Peter Merry

Co-Founder and Chief Innovation Officer Ubiquity University

€ 21 – Je wordt doorverwezen naar managementboek.nl

€ 29 – Binnen 2 dagen geleverd