Individuele coaching

Individuele coaching

boeken-header-1.png

Coaching Arnhem en omstreken

Ben je een gedreven leidinggevende of overige professional en werkzaam bij de (semi-) overheid, zorg of onderwijs? Anouk Brack verzorgt coaching in Arnhem en omstreken voor iedereen die een volgende stap wil zetten.

Meer focus, flow en voldoening

Coaching door Anouk levert meer focus, flow en voldoening in je werk op. Ook kan het helpen helder te krijgen wat je ideale werk is. Tevens kan ze je ondersteunen bij een betere work-life balans. Anouk heeft al heel wat professionals in deze omgeving mogen coachen.

Plan een kennismakingsgesprek in

Het kiezen van een coach is een persoonlijke zaak. Het is fijn eerst kennis te maken en te verhelderen wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

coaching arnhem
 • Plan vrijblijvend een gratis online gesprek in om te ontdekken of wij een match zijn.
 • Bellen kan ook: 06 -40116719
 • Vul het contactformulier in als je een vraag hebt.

Onderscheidend

Coaching door Anouk Brack onderscheidt zich van vele anderen:

 1. Als internationaal expert in leiderschapsontwikkeling deelt ze graag haar kennis met je. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring, onder andere als docent en leidinggevende aan de Universiteit van Wageningen.
 2. Ze deelt de krachtigste modellen en technieken met je om vanuit overzicht en rust te acteren. Dankzij deze inzichten schakel je snel, zonder je gejaagd te voelen.
 3. Anouk heeft diverse managementboeken op haar naam staan en hier kun je meer over haar lezen.
 4. Werken met Anouk is steeds een strategische adempauze.

Anouk Brack heeft meerdere managementboeken op haar naam staan:

Welke stappen maakten anderen dankzij coaching?

Technieken met stevige wetenschappelijke onderbouwing - Anouk is een goede begeleider. Totaal niet zweverig (waar ik voordat we begonnen wel een beetje bang voor was), maar gebruikt technieken met een stevige wetenschappelijke onderbouwing. Ze heeft me geholpen met het stellen en beantwoorden van de juiste vragen waardoor ik meer inzicht in o.a. mijn drijfveren heb gekregen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Abigail Lierens

Hoofd compliance bij BinckBank, voormalig Rabobank en Autoriteit Financiële markten

Herman Meppelink, deelnemer individueel leiderschapstraject

Effectiever leiding geven op basis van authenticiteit - Ik ben aan de training begonnen omdat ik het gevoel had dat ik in mijn traditionele manieren van ontwikkelen en scholen niet verder kwam. Deze coaching heeft me wél resultaten opgeleverd: het verbinden van mijn intuïtieve wijsheid met mijn intellectuele denken. Het coachen van mijn opleidingsmanagers gaat beter. Ik kan iedereen die effectiever leiding wil geven werken met Anouk van harte aanbevelen.

Herman Meppelink

Directeur onderwijs

Ik geef het traject een 9 - De coaching van Anouk heb ik als een echte samenwerking ervaren. Ze weet precies wat op welk moment van belang is. Ik ben niet overspannen geraakt op een moment dat dat risico er wel was. Het heeft me een nog betere adviseur gemaakt met meer overtuigingskracht en dieper inzicht. Ik geef het traject een 9. Ik kon het geleerde (zakelijk en persoonlijk) meteen gebruiken en het werkte ook meteen in mijn voordeel.

Ina Sok

Reputatiemanager en creatief adviseur

Helder inzicht in situaties, werkrelaties of mezelf - Anouk brengt lichtheid in het gesprek en staat open voor elk vraagstuk: niets is raar, vreemd of stom. Anouk neemt alles heel serieus, maar tegelijk is er veel humor in onze gesprekken. Ik had moeite om online contact te leggen met mijn medewerkers en echt aanwezig te zijn. Maar door specifieke oefeningen ben ik er echt nu bij en niet in mijn hoofd bezig met de rest van de week of andere klussen.

Ingrid Hijman

Hoofd Studenten Service Centrum, Wageningen University

Een plan gericht op kansen - Omdat Anouk Brack sturend en geduldig is, empathisch is en feedback geeft, luistert en bruikbare opdrachten geeft, meedenkt en fysieke trainingen laat doen, kan zij iemand uiteindelijk verder helpen met het uitwerken en uitvoeren van een plan gericht op kansen.

Jan van Miltenburg

Autoriteit Financiële Markten, Amsterdam

Door het glazen plafond - Toen ik een aantal jaren geleden bij Anouk binnenstapte was dat met de coachingsvraag om mijn eigen glazen plafond door te breken. Ik ging weg met veel meer dan dat! Door de technieken van Leadership Embodiment te volgen ben ik niet alleen persoonlijk gegroeid. Ik ben ook veel effectiever geworden in het bereiken van gewenste beweging in vergadering en bijeenkomsten. Ook de 1 op 1 contacten verlopen natuurlijker. Dank Anouk, voor het verder helpen ontsluiten van mijn potentieel.

Jorijn Scholten

bestuurder en toezichthouder voor een inclusieve en rechtvaardige samenleving

Meer focus als er veel op je af komt - Ik was toe aan het aanbrengen van meer focus in mijn leiderschap. Ik merkte dat er veel op mij afkwam en dan helpt het als je snel weet wat urgent is en wat belangrijk. Dit traject brengt mij meer inzicht door de organisatiebloei methode van Anouk Brack waarmee ik bepaal: op welke plek is er nog ruimte of ontwikkeling nodig? Ik gun dit alle leiders die verder willen werken aan hun ontwikkeling.

Peter van Vliet

Hoofd Handhavingsorganisatie Gemeente Den Haag

Aanrader voor ambitieuze managers - Ik wilde in alle waan van de dag focus houden op mijn ambities en voortgang blijven boeken. Ik worstelde met de vertaalslag van management naar ambitieuze doelen in deze politieke organisatie. Ik heb ook veel tips en trics gekregen en heb weer scherp welke management-tools handig zijn voor welke uitdaging. Dit traject is een aanrader voor ambitieuze managers!

Petra Witteman

Stadsdeelmanager Gemeente Den Haag

Maak kennis met Anouk Brack (2:02 min) coaching Arnhem e.o.

Samen aan de slag coaching Arnhem

Hieronder tref je voorbeelden van coaching thema’s waarin ik ambitieuze leiders en gedreven professionals heb begeleid:

 

 • Organisatiebloei – Hoe doe je samen wat er toe doet, verminder je gedoe en werk je aan continue ontwikkeling en groei met je team(s)?
 • Je ideale werk – Hoe breng je je werkwensen in kaart en neem je de volgende stap in je carrière?
 • Ervaar minder stress en meer flow – Hoe stop je met druk zijn? En hoe ga je leidinggeven en samenwerken vanuit rust en overzicht zodat je gek genoeg meer bereikt?
 • Online leidinggeven – Hoe creëer je verbinding, soepele samenwerking en top-resultaten als je veel leidinggeeft op afstand?
 • Creatief – Hoe vergroot je expertise en werk je vanuit je kern?

Coachingstraject

Om gestelde doelen te bereiken is het raadzaam om een aantal sessies aan te gaan in de vorm van een coachingstraject. Een losse sessie behoort ook tot de mogelijkheid bijvoorbeeld voor een sollicitatie of presentatie.

Lange en korte coaching Arnhem

Elke coaching bestaat uit een lange (1-1,5 uur) en korte sessie (20-30 min). In de lange sessie leren we nieuwe technieken aan en oefenen met de toepassing daarvan. Ook gaan we dieper op zaken in. In de korte sessies doen we een update hoe het gaat en kunnen we kort sparren over zaken die spelen.

1. Verhelder je doel coaching

In de eerste sessies ga je aan de slag met een verdere verheldering van je doel: wat speelt er op professioneel en persoonlijk vlak, hoe gaat dit traject je verder helpen hierin?

2. Aandacht voor basistechnieken Leadership Embodiment

Je leert ook meteen de basistechnieken van Leadership Embodiment en merkt hier het effect van: je wordt minder geleefd, het wordt makkelijker om beslissingen te nemen en je leert soepeler omgaan met lastige situaties.

3. Dagelijkse oefening voor extra effectiviteit

Parallel aan het traject ga je aan de slag met het dagelijks beoefenen van deze technieken. Enkel door dagelijkse beoefening, zal je het ook kunnen toepassen in meer uitdagende situaties.

 

Denk aan: omgaan met kritische opmerkingen en feedback, zelf een helder punt maken zonder agressief of wazig over te komen, een potentieel conflict ombuigen naar samenwerking, etc.

4. Werken vanuit flow en inspiratie

Om te kunnen werken vanuit flow en inspiratie, werk je jouw persoonlijke grote driehoek uit, die je bewust en onbewust zal helpen de juiste prioriteiten te stellen en in de richting van je focus te gaan.

Naslag managementboeken van Anouk

Je kunt Anouk’s boeken De Verborgen Dimensie van Leiderschap en Leiderschap in Verandering tegelijk lezen tijdens het traject. Sommige hoofdstukken uit de boeken komen afhankelijk van jouw thema’s uitgebreider aan bod. Je krijgt toegang tot de online Academy met daarin o.a. oefeningen die aansluiten bij je traject.