Daily Focusplanner

Daily Focusplanner

boeken-header-1.png

Weg met gedoe en drukte, welkom flow en vervulling

Met de Daily Focusplanner richt je je op de dingen die er in jouw werk echt toe doen en voel je je aan het eind van je werkdag voldaan. In ons drukke werkleven schieten de momenten voor rust en reflectie er al snel bij in. We weten dat dat niet gezond én niet effectief is. En bovendien: leuk is het ook niet.

 

Maar hoe stop je met druk doen? Door je dag bewust te organiseren rondom de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes te nemen. Met de Focusplanner routines ervaar je met gemak veel meer focus, flow en voldoening in je werk.

€ 20 – Binnen 2 dagen geleverd

Wie is Anouk Brack?

Anouk is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en heeft 25+ jaar ervaring als (executive) coach, trainer en begeleider van organisatieontwikkeling. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment, een krachtige methode om met gemak je beste zelf te zijn ook in uitdagende situaties. Ze is van oorsprong bioloog en werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit waar ze o.a. ‘integraal leiderschap voor duurzaamheid’ gaf.

 

Zij schreef twee boeken die beiden de managementboek top 10 haalden: ‘De Verborgen Dimensie van Leiderschap’ en ‘Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet’. Haar nieuwste uitgave de ‘Daily Focusplanner’ brengt meer flow en voldoening in je werkdag.

 

Haar motto is ‘Samen doen wat er echt toe doet’.

Daily Focusplanner

Recensies

Ik gebruik de focusplanner nu een paar dagen. Wat ik zelf merk is dat ik echt keuzes durf te maken en ook bij de start van de dag al durf te zeggen waar ik dus niet aan toe ga komen. Het staat wel op mijn te doe lijstje, maar ik hoef er niets mee. Dat geeft rust. Ook leuk om 's avonds terug te kijken op wat je echt hebt gedaan. Maar dan niet negatief, maar positief.

Ingrid Hijman

Wat een mooi boekje is dit! Met een stoffen kaft, leeslintje en elastiek voor je pen. Maar ook van binnen ziet het er erg verzorgd uit. Ik gebruik hem nu een kleine week en merk dat het me echt helpt om tevreden mijn dag af te sluiten: ik blijk achteraf toch meer gedaan te hebben dan hoe het tijdens de dag voelt!

Kapok

Heel praktisch en mooi boekje om richting te krijgen in je dagelijkse bezigheden en die vast te houden. Mooi gemaakt & luxe gevoel, dat ervoor zorgt dat je jezelf het gunt je bedoeling & prio's voor de dag te noteren. Niet zweverig of belerend, je bent zelf aan zet. En het fijnste, de dagoogst opschrijven! Hoe simpel dat ook klinkt, het helpt gewoon.

Liesbeth Remmers

€ 20 – Binnen 2 dagen geleverd