Leadership Embodiment Intermediate

Leadership Embodiment Intermediate

boeken-header-1.png

Leadership Embodiment Intermediate training

Voortbouwend op de grondslagen van de Fundamentals training (LEF, level 1), biedt de Leadership Embodiment Intermediate training (LEI, level 2) de deelnemers een diepere duik in Leadership Embodiment. Het geeft ons de mogelijkheid om onze patronen uitgebreider te onderzoeken en ons vermogen om te centreren in meer uitdagende situaties te beoefenen. Dit levert nog meer kracht, plezier, focus en veerkracht op.

Doordat iedereen inmiddels bekend is met de gebruikte taal en principes is er nog meer dynamiek in de groep en kunnen we ons Leadership Embodiment verfrissen en verdiepen. De oefeningen wisselen nog steeds af tussen individueel en groepsgewijs.

Wat komt er aan bod?

  • Je punt duidelijk maken vanuit inspiratie, op zo’n manier dat weerstand wordt omarmd in plaats van weggeduwd.
  • Het werken met het houten oefenzwaard (bokken) om energie en focus mee op te wekken en vorm te geven. Hierdoor lever je jouw unieke bijdrage met meer gemak en precisie.
  • Het inzetten van de drie lichaamscentra bij communicatie: je hoofd, hart en hara. Je gaat werken met het op één lijn brengen van deze drie bronnen voor het optimaal ervaren en overbrengen van vertrouwen, verbinding en verheldering.
  • Een diepere waardering van meditatie als een beoefening voor je eigen ontwikkeling. Je leert een aantal inspirerende eenvoudige visualisaties die je makkelijk toe kan passen wanneer je er behoefte aan hebt.

 

Het herhalen en verdiepen van de basisonderdelen van Leadership Embodiment:

  • centreren
  • centreren onder druk
  • feedback ontvangen
  • je punt maken
  • het gebruik van het cultiveren van een bepaalde kwaliteit
  • het ontvangen en gebruiken van steun van jouw inspiratiebronnen

Leadership Embodiment Intermediate training bij Anouk - Na basiscursussen Leadership Embodiment bij Wendy Palmer en Anouk Brack deed ik ook de Leadership Embodiment Intermediate training bij Anouk. De kracht van de oefeningen en het werken met het Japanse zwaard heb ik als zeer waardevol ervaren. Anouk weet op een heldere, gedegen en gepassioneerde manier Leadership Embodiment over te brengen. Ze weet een fijne en open sfeer in de groep te bewaren waarin door het doen van de oefening...

Bert Raven

Sr. Adviseur Rijkswaterstaat

Geertjan Aleven - Deelnemer Leadership Embodiment Training

Anouk Brack: facilitator of human growth - I have known Anouk Brack now for about two years and I have had the pleasure of being trained by her on several occasions in Leadership Embodiment. What strikes me about Anouk is her presence. There is a lightness in her approach and yet at the same time, what she brings is profound. Anouk is a very skilled facilitator of human growth, as she weaves all the practices during the training into one meaningful whole. Sense of humor, clarity, war...

Geertjan Aleven

Eigenaar Hart & Hoofd

Contact met eigen kracht hersteld - In de Leadership Embodiment Intermediate training kwam ik tot het inzicht dat ik het contact met mijn kracht kwijtgeraakt was en heb ik ervaren hoe ik dat contact kan herstellen. Ook heb ik ervaren hoe het is om wijsheid, liefde en kracht in balans te hebben. Het is echt een onderdeel van mijn leven geworden!

Wim

Manager Safety, Health & Environment