Team

Team

boeken-header-1.png

Anouk Brack

Anouk Brack, MSc. is expert in leiderschapsontwikkeling. Met haar boeken en trainingen draagt ze bij aan meer plezier en wijsheid in organisaties in binnen- en buitenland. Ze schreef ‘De verborgen dimensie van leiderschap’ dat genomineerd werd voor managementboek van het jaar 2018. Haar tweede boek is getiteld ‘Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet’.

 

Ze werkte meer dan 15 jaar aan de universiteit in Wageningen. Ze geeft meer dan 25 jaar training en coaching in binnen- en buitenland in uiteenlopende groepen (van bestuurders en commissarissen, tot projectleiders, fabrieksmedewerkers, en technische professionals) en sectoren (bijv AFM, Dawn Foods, DNB, BAM, Alliander, Radboud ziekenhuis, UWV en meer).

 

Ze begeleidt het liefst gedreven leiders en professionals om soepeler samen te werken en te doen wat ertoe doet. Begeleiding door Anouk brengt verbinding, focus, en flow voor mooi resultaat.

Anique van Dijck

Anique van Dijck is getraind in Leadership Embodiment door Anouk Brack en heeft veel ervaring in het begeleiden van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Anique brengt vanuit visie, kennis en ruim 25 jaar ervaring in persoonlijk leiderschap en verandermanagement in uiteenlopende sectoren alsde gezondheidszorg, corporate en financiële wereld, met diverse nationale en internationale bedrijfsculturen veel expertise met zich mee. Ze werkt vanuit haar oprechte interesse en aandacht voor mensen en teams, én het DNA van de organisatie. Zo kom je samen tot de kern. Ze deelt praktische handvatten om dagelijks toe te passen. Inspiratie en realisatie. Kwetsbaarheid en vitaliteit. Vriendelijk en duidelijk.

Rik Hoevers

Rik Hoevers heeft een gevarieerde achtergrond. Hij studeerde filosofie en letteren, heeft autistische jongeren begeleid en geometrisch speelgoed ontworpen. Hij heeft altijd veel met IT gedaan en werkt daar nu aan bij AnoukA. Hij zorgt ervoor de website er goed uit ziet en heeft de AnoukA Academy gemaakt. Als er iets niet werkt zoals de bedoeling is gaat hij het voor je in orde maken.