Op de longlist van Managementboek van het jaar 2018!

Wat ben ik trots om te kunnen melden dat mijn boek De verborgen dimensie van leiderschap op de longlist van het Managementboek van het jaar 2018 staat!

Teken van echte vooruitgang in organisatieland

Het oude rationele paradigma van resultaatgerichtheid is doorgeschoten en steeds meer leiders volgen daarom de weg van hoofd én hart: er is een revolutie gaande in organisatieland. Dat De verborgen dimensie van leiderschap in 2017 meer dan drie maanden in de top 100 van managementboek.nl stond en nu meedingt naar de ‘hoofdprijs’ beschouw ik als een teken van échte vooruitgang!

De verborgen dimensie van leiderschap van Anouk Brack op de longlist van Managementboek van het jaar 2018

Managementboek van het jaar 2018

De verkiezing van het Managementboek van het jaar word al sinds 2003 georganiseerd door Managementboek. Uit de longlist worden door een vakjury 5 boeken geselecteerd voor de shortlist, waarna de winnaar op het Managementboekengala bekend wordt gemaakt. Onder de winnaars van vorige jaren vind je onder meer Gedeeld leiderschap van Jelle Dijkstra en Paul-Peter Feld (winnaar 2012), Het innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen (winnaar 2017) en Zakendoen in de nieuwe economie van Marga Hoek (winnaar 2014).