Leiderschap in verandering

Leiderschap in Verandering

Meestal morgen in huis

  Ontvang tips over jouw leiderschap

  Leiderschap in verandering: het boek

  Leiderschap in verandering is een praktisch handboek voor gedreven leiders, bestuurders en veranderaars die (nog) meer mooie resultaten willen bereiken met hun team en organisatie. Ondanks ieders goede bedoelingen, is er vaak veel dagelijks gedoe. Ruis. En dat leidt af van de kern van de zaak.

  Hoe krijg je minder gedoe en kun je meer doen wat ertoe doet? Anouk Brack geeft je een uniek overzicht van recente waardevolle inzichten in
  leiderschapsontwikkeling en samenwerking. Ze benoemt herkenbare problemen en de remedies ervoor.

  Dit boek werkt versterkend op je eigen inzicht, kracht en creativiteit. Dat maakt Leiderschap in verandering een sparringpartner voor iedereen die effectief wil (aan)sturen in een veranderlijke omgeving.

  Boekcover Leiderschap in Verandering Anouk Brack

  Wie is Anouk Brack?

  Anouk Brack

  Expert in leiderschapsontwikkeling

  Met haar boeken en trainingen draagt ze bij aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties in binnen- en buitenland. Ze schreef De verborgen dimensie van leiderschap dat genomineerd werd voor managementboek van het jaar 2018. Haar nieuwste boek is getiteld ‘Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet’.

  Impressie boeklancering

  Herman Wijffels

  Herman Wijffels

  Adviseur duurzame ontwikkeling, circulaire economie, SDG’s. Voormalig Rabobank, SER, Wereldbank, hoogleraar UU

  “Aanrader: dit boek van Anouk Brack over leiderschap met positieve maatschappelijke impact in de praktijk van alledag”

  Godelieve Kuijpers

  Manager bij het UWV

  “Wauw, je boek past zo precies in de ontwikkeling waar ik en mijn team in zitten. Het geeft mij een uitnodigend gevoel om dit te lezen. Je levert een prachtige bijdrage aan het leven van hopelijk heel veel lezers en zeker aan mijn leven weer.”

  Arjen Wals

  Hoogleraar Transformatief Leren voor Sociaal-Ecologische Duurzaamheid, Wageningen Universiteit

  “Leiderschap in een veranderende wereld die tegen grenzen aanloopt, vraagt om een verandering in leiderschap. In dit boek laat Anouk Brack op indringende en uitnodigende wijze zien hoe vanuit verbinding, compassie en dynamiek, een nieuwe vorm van leiderschap ontstaat die onszelf, onze organisatie en, uiteindelijk, onze samenleving in staat stelt om tevreden en duurzaam te kunnen leven.”

  Rianca Evers-den Ouden

  Auteur Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid

  “Leiderschap in Verandering is een compleet en visionair naslagwerk met praktische tools die behulpzaam zijn in veranderprocessen. Anouk deelt mijn verlangen dat mensen samen weer gaan doen wat ertoe doet, en dit boek gaat daar zeker een bijdrage aan leveren.”

  Gabrielle Kalkwijk

  President Global Manufacturing, Dawn Foods

  “Ook nu weer legt Anouk in heldere woorden, tekeningen en modellen uit hoe je op een praktische manier verder vorm kunt geven aan leiderschap. Niet alleen voor jezelf, maar ook en vooral met het team. Een logisch vervolg op het eerste boek. Lezen dus!”

  Toon Franken

  Consultant next level organiseren en partner bij CoreChange

  “In dit boek geeft Anouk Brack een diepgaande cyane, integrale benadering over organisatie-ontwikkeling en leiderschap, op een heel praktische en doorleefde manier. Organisaties, die dit aandacht gaan geven, boren een groot potentieel aan.”

  Fauzia Mahomed Radja

  Founder FM Consultancy, Bestuur VNO-NCW VrouwenNetwerk

  “Mijn complimenten voor Anouk Brack! Ze heeft een sterk inhoudelijk en interessant boek geschreven. Er zitten heel veel herkenbare voorbeelden in wat ik tegenkom op de werkvloer. Dit boek geeft je echt een handvat en zet je aan het denken. De wereld veranderd, de WHY van organisaties wordt steeds relevanter. Dit boek helpt de organisatie om van wens naar implementatie te gaan. Je kan zelf aan de slag gaan om stappen te zetten naar de nieuwe werkelijkheid.”

  Lees managementblog over Leiderschap in verandering door Anouk Brack

  Leiderschap evolueert snel. En terecht, want de wereld verandert snel. Het grootste deel van leiders aan wie (anoniem) gevraagd wordt of ze denken voldoende capaciteiten in huis te hebben om de complexiteit van nu en in de toekomst succesvol te hanteren, zegt van niet. Wat kunnen we daaraan doen?

  Leiders gaan level up door twee extra dimensies van leiderschap

  Lees verder bij Managementboek…

  LEES MEER RECENSIES ‘LEIDERSCHAP IN VERANDERING’

  Meestal morgen in huis

   Ontvang tips over jouw leiderschap