Daily Focusplanner

Daily Focusplanner

Weg met gedoe en drukte,
welkom flow en vervulling

Met de Daily Focusplanner richt je je op de dingen die er in jouw werk echt toe doen en voel je je aan het eind van je werkdag voldaan. In ons drukke werkleven schieten de momenten voor rust en reflectie er al snel bij in. We weten dat dat niet gezond én niet effectief is. En bovendien: leuk is het ook niet.

Maar hoe stop je met druk doen? Door je dag bewust te organiseren rondom de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes te nemen. Met de Focusplanner routines ervaar je met gemak veel meer focus, flow en voldoening in je werk.

Anouk is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en heeft 25+ jaar ervaring als (executive) coach, trainer en begeleider van organisatieontwikkeling. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment, een krachtige methode om met gemak je beste zelf te zijn ook in uitdagende situaties. Ze is van oorsprong bioloog en werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit waar ze o.a. ‘integraal leiderschap voor duurzaamheid’ gaf.

Zij schreef twee boeken die beiden de managementboek top 10 haalden: ‘De Verborgen Dimensie van Leiderschap’ en ‘Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet’. Haar nieuwste uitgave de ‘Daily Focusplanner’ brengt meer flow en voldoening in je werkdag.

Haar motto is ‘Samen doen wat er echt toe doet’.

executive coaching Anouk Brack

Wat vinden anderen van de Focusplanner?

Blijf op de hoogte

    Gratis inkijkexemplaar

    Download een gratis inkijkexemplaar van de Daily Focusplanner. Het bevat een selectie van pagina’s zodat je een goede indruk kunt krijgen.