Inspiratie

Inspiratie

Op deze pagina vind je inspiratie, tips en informatie over leadership embodiment, de wetenschappelijke inzichten en de levenslessen die eraan ten grondslag liggen. In de boekhoek deelt Anouk Brack welke boeken over (belichaamd) leiderschap haar inspireren.

Paardencoaching en Leadership Embodiment: een sterke combinatie!

Angst overwonnen tijdens prive sessie paardencoaching

Ik was zes, viel van een ezel af en brak mijn pols… Sindsdien blijf ik ver uit de buurt van alles met hoeven. Maarr, al jaren roept er altijd wel één deelnemer in mijn Leadership Embodiment trainingen dat mijn methode zo mooi past bij paardencoaching. Dus ik wist dat ik er ooit aan moest geloven. En toen kwam Leonique van Tol van het Bureau van Betekenis met haar onweerstaanbare uitnodiging.

Anouk's Boekhoek

“Welk boek heeft jou geïnspireerd en nieuwe inzichten gegeven?”, was de vraag die mijn uitgever Thema me een tijdje geleden stelde. Dat zijn er erg veel! Ik koos voor het boek van Ger Schurink omdat het praktisch, down-to-earth én grappig is.

Op de longlist van Managementboek van het jaar 2018!

De verborgen dimensie van leiderschap op de longlist van Managementboek van het jaar 2018

Gedicht: Flow

Flow

Wat is dat dan, “in de flow zijn”? Hoe zeg je dat in woorden? Anouk Brack vat het gevoel dat zij erbij ervaart in een gedicht.

Wat is dan in de flow?

Het is niet
vanzelf, zonder moeite

Het is niet
zonder angst of ongemak

Het is niet
wachten op een wonder

Het is niet
bij heldere hemel de donder

Wat is dat dan,
in de flow?

Het grootste misverstand over meditatie

Anouk's Boekhoek

Ik ben zo blij om dit boek eindelijk vast te kunnen houden! Ik heb namelijk een speciale band met Opgroeien en ontwaken van Adeline van Waning, want ik mocht het in een vroeg stadium lezen én het voorwoord schrijven. Zelf heb ik er ook veel van geleerd en ik stel het dan ook met veel plezier aan jullie voor.