Stress te lijf

gratis 7-daagse videoserie ‘Stress te lijf’

 

met Anouk Brack, expert in vitaal leiderschap

Veel bezorgde gedachten in je hoofd? Veel spanning in je lijf? Logisch. Het is een super-vreemde tijd die veel van ons vraagt.

In deze gratis 7-daagse videoserie deel ik elke dag een feel good tool met je. Zo houd je het hoofd koel en je hart warm in deze uitdagende tijd.

Stress te lijf

STRESS TE LIJF – INTRO

In deze 7daagse ‘Stress te lijf’ deel ik elke dag een korte video (variërend van 1 tot 3 minuten) die je helpt minder last van stress te hebben. En die je misschien zelfs wel helpt ook (naast alle zorgen en toestanden) een fijne tijd te hebben.

De tips komen uit de Leadership Embodiment methode waar ik expert in ben. Ik heb ze speciaal aangepast en uitgekozen voor deze tijd.

Ja, ik doe mee

… en ontvang de komende week gratis elke dag een korte video met een feel good tool. Op de 8ste dag krijg ik bonus materiaal en tips. Dan stopt het automatisch, tenzij ik me op de nieuwsbrief abonneer.

Anouk Brack, vitaal leiderschap expert

Ik ben internationaal expert in het belichamen van (persoonlijk) leiderschap en studeerde biologie. Ik heb onderzocht hoe stress en angst effect hebben op hoe we ons voelen en hoe we functioneren. Ik ben vanaf 2013 de eerste Nederlandse gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment. Dat is een krachtige methode om ook onder druk je beste zelf te kunnen zijn. Ik schreef twee boeken: De Verborgen Dimensie van Leiderschap en Leiderschap in Verandering.

Foto credits lelie: Jeanetta Bijron