Wind Mee leiderschapstraject

Wind Mee Traject

Ervaar meer focus en flow en maak een grotere impact met meer plezier.

  • Wat? Jaartraject in een groep van ongeveer 8 geinspireerde gedreven leiders die (nog) meer impact willen maken op een nieuwe manier
  • Wie? leiders, bestuurders, directeuren, managers, ondernemers
  • Wanneer? elke 5 weken 1 dag bijeenkomst, tussendoor online bijeenkomsten, plus een weekend op een mooie plek in de natuur

Is dit jouw moment? Om (nog meer) te werken vanuit wat er voor jou echt toe doet? En precies dat te brengen wat jij te brengen hebt? Je bent gedreven en levert graag een mooie bijdrage. Maar je weet ook dat nóg harder werken niet het antwoord is om meer te bereiken. Je wilt meer bereiken met meer gemak. Door in de flow te zijn en vanuit je kracht te werken. Op een goede dag, als je lekker in je vel zit en aan een boeiend project werkt met een top-collega, lukt dat allemaal wel. Maar je wilt het ook kunnen in de uitdagende situaties die je regelmatig tegenkomt.

Je gunt het jezelf om daarbij steun en uitdaging te ontvangen voor onderweg. Met het Wind Mee leiderschapstraject heb je een jaar lang de wind in de rug. Met begeleiding die je begrijpt en waar je een klik mee hebt. Met een groep gelijkgestemden die je steeds beter leert kennen en waarmee je hobbels in de weg overwint en jullie overwinningen – groot en klein – viert. Want je hebt al heel veel te bieden, maar je weet dat er nog meer inzit en je ziet ernaar uit dat komend jaar de ruimte te geven.

Ben jij 1 van de 8?
In een
gesprek (online of telefonisch)
kijken we of er een wederzijdse
match is.

Het Wind Mee leiderschapstraject

Wat levert het op?

Je bent een gedreven professional, iemand die verschil wil maken. Soepel koers houden te midden van de dagelijkse drukte kan echter best lastig zijn. Grote uitdagingen, weerstand bij collega’s, onverwachte gebeurtenissen, stress, deadlines en verwachtingen zorgen voor druk. Hoe houd je dan je oog op de horizon? Hoe ga je ontspannen én effectief te werk?

Vanuit flow nog meer bereiken, het kan echt. Maar je moet het wel oefenen, er sterker in worden. Daarom is een jaartraject zo fijn. Je komt steeds terug bij je eigen rode draad. En je verfrist en verdiept steeds de technieken die zo effectief zijn. Zo kun jij die mooie impact hebben en bereik je je doelen met gemak en plezier. Alle gedoe, tegenvallers en frustratie ga je aanwenden om je nieuwe skills op toe te passen. Zelfs die super-lastige collega wordt een leuke uitdaging. Je hebt focus op je bijdrage, ervaart meer vervulling en brengt jezelf makkelijk terug in balans.

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als je jouw kracht, compassie en wijsheid (nog) makkelijker in kan zetten?

Kracht

Je voelt je krachtig en vol vertrouwen. Je maakt met gemak een helder punt, zonder agressie of vaagheid. Je draagt positief bij aan uitdagende situaties.

Compassie

Je bent mild voor jezelf en anderen. Loopt iets niet zoals gehoopt, dan ga je daar soepel en veerkrachtig mee om. Je bent zachtmoedig.

Wijsheid

​Je ziet het grotere plaatje helder. Jouw instinct, intellect en intuïtie werken samen aan strategische keuzes. Je ervaart kalmte in het oog van de storm.

Voor gedreven professionals die vanuit flow hun bijdrage willen leveren

Wind in de rug met professionele begeleiding

Inspiratie en steun in een kleine groep die samen de uitdaging aan gaat om hun dromen te realiseren

Leiderschap belichamen

Een terugkerend element is de Leadership Embodiment beoefeningen, zoals het centreren. Dit zijn eenvoudige krachtige technieken om je beste zelf te zijn, ook onder druk en bij positieve uitdagingen. Je krijgt er eenvoudig meer focus en flow door. In deze video vertel ik er meer over.

Wat kan je verwachten?

Live bijeenkomsten

Het traject heeft ongeveer elke vijf weken een trainingsdag waarbij de hele groep bij elkaar komt. Samen gaan we aan de slag om jouw rode draad te verhelderen en te bekrachtigen. Een element dat in elk geval veel aandacht zal krijgen, is het belichamen van leiderschap. Want we kunnen allemaal een prachtige prestatie leveren als we lekker in ons vel zitten en vol met energie en inspiratie. Maar kunnen we dat ook als we onder druk staan? We leren beoefeningen die ons helpen, juist ook in de uitdagende, moeilijke situaties. Zodat we meer gedaan krijgen, met minder moeite, op een plezierige manier. Dat klinkt goed, toch?

De beoefeningen zijn geïnspireerd op inzichten uit de neurobiologie, mindfulness en topsport. Ze hebben al honderden mensen wereldwijd en in bedrijven van elk formaat geholpen. Net als met alles word je ook hierin pas beter als je regelmatig oefent, en dat is een van de redenen waarom dit langere traject en de ondersteuning in een groep zo waardevol is.

Halverwege het traject is er een weekend-retreat van drie hele dagen (van vrijdag t/m zondag). We gaan de diepte in en aan de slag met de dingen die we tot dan toe zijn tegengekomen op een prachtige plek in de natuur.

Online bijeenkomsten

In de weken tussen de live bijeenkomsten lopen we het gevaar onze focus en concentratie kwijt te raken. Daarom is er een online programma dat steeds tussen de bijeenkomsten een opfrisser of verdieping geeft. Afgewisseld hebben we een online webinar met theoretische verdieping die door Anouk wordt gegeven, een groepssessie voor uitwisseleing en ondersteuning over je successen en uitdagingen, en een individuele sessie met Anouk. Hierdoor heb je elke twee a drie weken een moment met inzichten en inspiratie zodat je positieve impact zult blijven maken. Centraal door het hele jaar lopen jouw rode draad en de eenvoudige doch krachtige dagelijkse beoefeningen die je helpen je koers en flow vast te houden.

AnoukA Academy leeromgeving

Om samen dit cruciale jaar succesvol door te komen en ervan te genieten, hebben we een thuisbasis in onze speciale groep op de AnoukA Academy website. Die is exclusief toegankelijk voor jou en je groepsgenoten in dit traject. Hier kun je de webinars bekijken en terugkijken, en is er een forum voor uitwisseling van reflectie en tips, er staat bonus-materiaal voor je klaar, en je blijft in contact met elkaar en met Anouk. De online Academy is de ideale plek om je beoefeningen bij te houden, als naslagwerk te gebruiken en om van je eigen reis een gedeelde waardevolle ervaring te maken.

Wat zeggen deelnemers?

“Ik werkte heel veel vanuit enthousiasme en heel hard werken, veel energie, … nu is dat meer in balans, is er ook rust en aandacht voor het grotere geheel, en kan ik nog meer bereiken.”

“Ik zat best veel in mijn hoofd, maar dat is ook niet alles. Ik geniet nu veel meer van wat er om me heen gebeurt. Ik kan veel beter naar mezelf luisteren. Ik sta letterlijk en figuurlijk meer met twee voeten op de grond.”

“Dit traject is geschikt voor iedereen die herkent dat denken maar een onderdeel is van hoe je je leven kan leven. Voor wie wil weten hoe je je lichaam kan gebruiken zal dit heel nuttig zijn.”

“Ik denk dat de training van Wind Mee eigenlijk voor iedereen heel waardevol kan zijn, maar met name als je in je werk als leidinggevende meer zou willen bereiken dan je tot nu toe hebt gedaan, maar op een hele nieuwe manier.”

“Mooi jaartraject voor iemand die iets veranderen wil.”

“Het superleuke weekend! Van tevoren was ik enigszins sceptisch: wat gaan we doen en hoezo wordt ons om dansmuziek gevraagd? Om nog maar te zwijgen over de bonte avond. Niet echt mijn ding. Maar het was van het begin tot het eind geweldig! Alle elementen die dat weekend langskwamen vond ik interessant en superleuk. Op een gegeven moment zat ik in mijn uppie ergens op een bankje in de zon van alles op te schrijven. En ik besefte hoe gelukkig en ontspannen ik was. Alleen. En even helemaal weg van de ‘echte’ wereld. Ik werd er ook een beetje verdrietig van omdat het niet vaak gebeurt in mijn leven, maar het was een mooi moment. De locatie was inspirerend, het eten heerlijk en het weer werkte mee.”

“Omdat ik dit andere mensen heel erg gun. De wereld is hier aan toe lijkt me, ik kom telkens meer mensen tegen die niet langer als een hoofd op een stokje willen leven. Dan is dit juist een hele mooie manier om die vruchten te plukken.”

“Ik startte met mijn vele interesses en wel 30 grote en kleine projecten. Nu heb ik mijn kern en focus helder, maak ik makkelijker keuzes en bereik ik meer van wat er echt toe doet. ”

Ben jij 1 van de 8? In een (online of telefonisch) gesprek kijken we of er een wederzijdse match is.

Praktisch

Aanmelden

Is dit jouw moment en wil je deelnemen aan het Wind Mee leiderschapstraject? Omdat een wederzijdse match en de groepsdynamiek zo belangrijk zijn, kan inschrijven alleen na een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken jij en Anouk of dit hét traject is voor jou.

Plan dus snel een intakegesprek in: klik op de button en kies de datum en het tijdstip dat jou past.

Locatie

De live bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem, voor onze weekend retraite gaan we naar een inspirerende locatie in Nederland.

Investering

€ 7.447,- exclusief BTW, inclusief verblijfkosten, optioneel te betalen in termijnen. (Sponsoring: Voor gedreven professionals met hoge motivatie en een lager budget zijn een paar gesponsorde plekken beschikbaar. Neem contact op.)

Inclusief:

  • Het traject zoals beschreven, inclusief alle verblijfkosten en materialen, geen onaangename verrassingen, alleen extra’s 🙂 zoals Bonusmateriaal, afgestemd op jou
  • Koffie/ thee, versnaperingen en lekkere gezonde lunch tijdens de live bijeenkomsten
  • 2 overnachtingen en maaltijden tijdens de weekend retraite
  • Exclusieve toegang tot de AnoukA online Academy met extra materiaal
  • Gesigneerde exemplaren van Anouk’s boeken ‘De verborgen dimensie van leiderschap’ en ‘Leiderschap in verandering’ (mocht je ze al hebben dan weet je er vast wel iemand blij mee te maken)

>>> Een jaar lang wind mee waardoor je meer focus en flow ervaart en een grotere impact kan maken met meer plezier. Doe je mee?

Ben jij 1 van de 8? In een (online of telefonisch) gesprek kijken we of er een wederzijdse match is.