Wind Mee leiderschapstraject

Wind Mee Traject

Is dit jouw moment? Om te werken vanuit wat er voor jou echt toe doet? En precies dat te brengen wat jij te brengen hebt? Je neemt je droom serieus, maar weet ook dat nóg harder werken niet het antwoord is om deze te bereiken. Dat wil je doen door in flow te zijn, vanuit je kracht te werken en zachter te zijn voor jezelf en je omgeving. Je gunt het jezelf om daarbij steun en motivatie te ontvangen voor onderweg. Met het Wind Mee leiderschapstraject krijg je een jaar lang de wind in de rug met begeleiding die je begrijpt en waar je een klik mee hebt. Met een groep gelijkgestemden die je steeds beter leert kennen en waarmee je hobbels in de weg overwint en overwinningen – groot en klein – viert.

Ben jij 1 van de 8? In een (Skype)
gesprek kijken we of er een wederzijdse
match is.

Het Wind Mee leiderschapstraject

Wat levert het op?

Je bent een gedreven professional, iemand die verschil wil maken. Soepel omgaan met de dagelijkse drukte kan echter best lastig zijn. Onverwachte gebeurtenissen, stress, deadlines en verwachtingen zorgen voor druk. Hoe houd je dan je oog op de horizon? Hoe ga je ontspannen én effectief te werk?

Probeer eens uit hoe het is om je persoonlijk te laten aanmoedigen om je doelen te bereiken. Alle gedoe, tegenvallers en frustratie kun je aanwenden voor een leven met meer zachtmoedig krijgerschap. Je hebt focus op je bijdrage, ervaart meer vervulling en brengt jezelf makkelijk terug in balans.

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als je jouw kracht, compassie en wijsheid makkelijker in kan zetten?

Kracht

Je voelt je krachtig en vol vertrouwen. Je maakt met gemak een helder punt, zonder agressie of vaagheid. Je draagt positief bij aan uitdagende situaties.

Compassie

Je bent mild voor jezelf en anderen. Loopt iets niet zoals gehoopt, dan ga je daar soepel en veerkrachtig mee om. Je bent zachtmoedig.

Wijsheid

​Je ziet het grotere plaatje helder. Jouw instinct, intellect en intuïtie werken samen aan strategische keuzes. Je ervaart kalmte in het oog van de storm.

Voor gedreven professionals die vanuit flow hun bijdrage willen leveren

Wind in de rug met professionele begeleiding

Inspiratie en steun in een kleine groep die samen de uitdaging aan gaat om hun dromen te realiseren

Deelnemers over het Wind Mee traject

Wat kan je verwachten?

Live bijeenkomsten

Het traject heeft elke maand een trainingsdag waarbij de hele groep bij elkaar komt. Samen gaan we aan de slag om jouw rode draad te verhelderen en te bekrachtigen. Een element dat in elk geval veel aandacht zal krijgen, is het belichamen van leiderschap. Want we kunnen allemaal een prachtige prestatie leveren als we lekker in ons vel zitten en vol met energie en inspiratie. Maar kunnen we dat ook als we onder druk staan? We leren beoefeningen die ons helpen, juist ook in uitdagende, moeilijke situaties. Zodat we meer gedaan krijgen, op een plezierige manier, met minder moeite en stress. Dat klinkt goed toch?

De beoefeningen zijn geïnspireerd op inzichten uit de neurobiologie, mindfulness en topsport. Ze hebben al honderden mensen wereldwijd en in bedrijven van elk formaat geholpen. Net als met alles word je ook hierin pas beter als je regelmatig oefent, en dat is een van de redenen waarom dit langere traject en de ondersteuning in een groep zo waardevol is.

Halverwege het traject is er een weekend-retreat van drie hele dagen (van vrijdag t/m zondag). We gaan de diepte in en aan de slag met de dingen die we tot dan toe zijn tegengekomen.

Online bijeenkomsten

Voor veel van ons is het moeilijk om meer dan een dag per maand vrij te maken, maar het is makkelijk onze focus en concentratie kwijt te raken in de vier weken die tussen de live bijeenkomsten zitten. Daarom is er een online programma aan het traject toegevoegd met drie online webinars die door Anouk worden gegeven, drie groepssessies waarbij de groep bij elkaar komt om samen te processen en drie individuele online sessies met Anouk. Hierdoor hoef je nooit langer dan twee weken te overbruggen zonder steun, feedback, tips en delen met je groep. Centraal door het hele jaar blijven jouw rode draad en dagelijkse beoefeningen die je helpen deze vast te houden.

AnoukA Academy leeromgeving

Om samen dit cruciale jaar succesvol door te komen en ervan te genieten, hebben we een thuisbasis in onze speciale groep op de AnoukA Academy website. Die is exclusief toegankelijk voor jou en je groepsgenoten in dit traject. Hier kun je de webinars bekijken en naderhand terugkijken, en is er een forum en andere mogelijkheden om in contact te blijven met elkaar. De online Academy is de ideale plek om je beoefeningen bij te houden, als naslagwerk te gebruiken en om van je eigen reis een gedeelde ervaring te maken.

Praktisch

Aanmelden

Is dit jouw moment en wil je deelnemen aan het Wind Mee leiderschapstraject? Omdat een wederzijdse match en de groepsdynamiek zo belangrijk zijn, kan inschrijven alleen na een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken jij en Anouk of dit hét traject is voor jou.

Plan dus snel een intakegesprek in: klik op de button en kies de datum en het tijdstip dat jou past.

Locatie

De live bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem, voor onze weekend retraite gaan we naar een inspirerende locatie in Nederland.

Investering

€ 7.447,- exclusief BTW

Inclusief:
Het traject zoals beschreven
Lesmateriaal, afgestemd op jou
Koffie/ thee en versnaperingen tijdens de live bijeenkomsten
2 overnachtingen en maaltijden tijdens de weekend retraite
Exclusieve toegang tot de AnoukA online leeromgeving
Een gesigneerd exemplaar van ‘De verborgen dimensie van leiderschap’

Ben jij 1 van de 8? In een (Skype) gesprek kijken we of er een wederzijdse match is.