Leadership Embodiment Intermediate (LEI)

jun 23 – jun 24 hele dag Shambhala Centrum
Tweedaagse training Taal is Nederlands en/of Engels, afhankelijk van de deelnemers. Training op vrijdag en zaterdag 23 en 24 juni 2017 van 9:30 – 17:30 Klik hier om je in te schrijven (betaling in één … Lees verder Leadership Embodiment Intermediate (Arnhem)
nov 24 – nov 25 hele dag Shambhala Centrum
Tweedaagse training Taal is Nederlands en/of Engels, afhankelijk van de deelnemers. Training op vrijdag en zaterdag 24 en 25 november 2017 van 9:30 – 17:30 Klik hier om je in te schrijven (betaling in één … Lees verder Leadership Embodiment Intermediate (Arnhem)

 

bokken Voortbouwend op de grondslagen van de Fundamentals (LEF, level 1) cursus, biedt de Intermediate (LEI, level 2) cursus de deelnemers een diepere duik in Leadership Embodiment. Het geeft ons de mogelijkheid om onze patronen uitgebreider te onderzoeken en ons vermogen om te centreren in uitdagender situaties te beoefenen.

Anouk-3Doordat iedereen inmiddels bekend is met de gebruikte taal en principes is er de gelegenheid om een verder gaande dynamiek in de groep te introduceren. De oefeningen wisselen nog steeds af tussen individueel en groepsgewijs.

 

In de Intermediate (LEI, level 2) cursus komen de volgende zaken aan bod:

  • Het gebruiken van (innerlijke) steun om je punt duidelijk te maken en op zo’n manier dat weerstand wordt omarmd in plaats van weggeduwd.
  • Het werken met het houten oefenzwaard (bokken) om energie en focus mee op te wekken en vorm te geven.
  • Het inzetten van de drie lichaamscentra bij communicatie: je hoofd, hart en hara; het werken met het op één lijn brengen van deze drie bronnen voor het optimaal ervaren en overbrengen van vertrouwen, verbinding en verheldering.
  • Een diepere waardering van meditatie als een beoefening voor je eigen ontwikkeling
  • Het herhalen en verdiepen van de basis-onderdelen van Leadership Embodiment zoals centreren, centreren onder druk, feedback ontvangen, je punt maken en het gebruik van het cultiveren van een bepaalde kwaliteit, en het ontvangen en gebruiken van steun van jouw inspiratiebronnen.

Boek een Leadership Embodiment Intermediatetraining (LEI)

Prik een datum in de agenda (bovenin deze pagina) en kies of je in 1x of in 2 termijnen wilt betalen. De Leadership Embodiment Intermediate training kost € 597 in 1x of 2 termijnen van € 317. Er zijn op verschillende momenten verschillende kortingen, klik op de training van je keuze voor de meest actuele prijs.

Wil je misschien een training bij jou in de buurt of in jouw organisatie? Leg contact met me.

Alle genoemde prijzen zijn inc. 21% BTW.

Evolutie aan het werk