Leadership Embodiment Intermediate

Leadership Embodiment Intermediate

Voortbouwend op de grondslagen van de Fundamentals training (LEF, level 1), biedt de Leadership Embodiment Intermediate training (LEI, level 2) de deelnemers een diepere duik in Leadership Embodiment. Het geeft ons de mogelijkheid om onze patronen uitgebreider te onderzoeken en ons vermogen om te centreren in meer uitdagende situaties te beoefenen. Dit levert nog meer kracht, plezier, focus en veerkracht op.

LEI AgendA

Leadership Embodiment Intermediate training

Doordat iedereen inmiddels bekend is met de gebruikte taal en principes is er nog meer dynamiek in de groep en kunnen we ons Leadership Embodiment verfrissen en verdiepen. De oefeningen wisselen nog steeds af tussen individueel en groepsgewijs.

Wat komt er aan bod?

Je punt duidelijk maken vanuit inspiratie, op zo’n manier dat weerstand wordt omarmd in plaats van weggeduwd.

Het werken met het houten oefenzwaard (bokken) om energie en focus mee op te wekken en vorm te geven. Hierdoor lever je jouw unieke bijdrage met meer gemak en precisie.

Het inzetten van de drie lichaamscentra bij communicatie: je hoofd, hart en hara. Je gaat werken met het op één lijn brengen van deze drie bronnen voor het optimaal ervaren en overbrengen van vertrouwen, verbinding en verheldering.

Een diepere waardering van meditatie als een beoefening voor je eigen ontwikkeling. Je leert een aantal inspirerende eenvoudige visualisaties die je makkelijk toe kan passen wanneer je er behoefte aan hebt.

Het herhalen en verdiepen van de basisonderdelen van Leadership Embodiment:

  • centreren
  • centreren onder druk
  • feedback ontvangen
  • je punt maken
  • het gebruik van het cultiveren van een bepaalde kwaliteit
  • het ontvangen en gebruiken van steun van jouw inspiratiebronnen.

PRAKTISCH

Waar?

Deze trainingen worden meestal gegeven in het Shambhala meditatiecentrum in Arnhem, maar soms ook op andere locaties of incompany.

Wanneer?

Bekijk de agenda voor alle data.

Voor wie?

Wie, na het volgen van de LE Fundamentals, de Leadership Embodiment principes verder wil verdiepen en beoefenen.

Investering?

€ 1.197,- voor 2 dagen, inclusief BTW. Inclusief koffie, thee, versnaperingen en materialen. Voor ZZP-ers en particulieren zijn een aantal gesponsorde plekken beschikbaar, informeer via het contactformulier.

Vragen?

E: anouk.brack@anouka.nl
T: 0031 640 116 719

OVER DE DOCENT: ANOUK BRACK

Anouk Brack is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere. Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap. Door middel van praktische en krachtige oefeningen helpt Anouk je lichaam en geest op elkaar af te stemmen en optimaal te functioneren, juist ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode is geworteld in biologie, mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Met veel humor, een praktische insteek en een inspirerende houding helpt ze gedreven professionals te werken vanuit hun kracht.

Leadership Embodiment Training - Oefening grote driehoek
Leadership Embodiment Training - Oefening inspiratiebronnen
Leadership Embodiment Intermediate Training met Anouk Brack

Deelnemers over de Leadership Embodiment Intermediate training

Gemiddelde beoordeling Leadership Embodiment Intermediate cursus: 8,6/10

In balans met Leadership Embodiment Intermediate training
 
In de Leadership Embodiment Intermediate training kwam ik tot het inzicht dat ik het contact met mijn kracht kwijtgeraakt was en heb ik ervaren hoe ik dat contact kan herstellen. Ook heb ik ervaren hoe het is om wijsheid, liefde en kracht in balans te hebben. Het is echt een onderdeel van mijn leven geworden!
 
- Wim, Manager Safety, Health & Environment

Leadership Embodiment Intermediate training bij Anouk
 
Na basiscursussen Leadership Embodiment bij Wendy Palmer en Anouk Brack deed ik ook de Leadership Embodiment Intermediate training bij Anouk. De kracht van de oefeningen en het werken met het Japanse zwaard heb ik als zeer waardevol ervaren. Anouk weet op een heldere, gedegen en gepassioneerde manier Leadership Embodiment over te brengen. Ze weet een fijne en open sfeer in de groep te bewaren waarin door het doen van de oefeningen heel veel kon gebeuren. Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in Leadership Embodiment, of daarin verdieping zoekt, een cursus bij Anouk zeer aanbevelen.
 
- Bert Raven, Sr. Adviseur Rijkswaterstaat

Geertjan Aleven - Deelnemer Leadership Embodiment Training

Anouk Brack: facilitator of human growth
 
I have known Anouk Brack now for about two years and I have had the pleasure of being trained by her on several occasions in Leadership Embodiment. What strikes me about Anouk is her presence. There is a lightness in her approach and yet at the same time, what she brings is profound. Anouk is a very skilled facilitator of human growth, as she weaves all the practices during the training into one meaningful whole. Sense of humor, clarity, warmth and deep knowledge are words that come to mind. I would recommend Anouk as a trainer to anybody who is committed to embodying a more compassionate yet focused presence at the same time.
 
- Geertjan Aleven, eigenaar Hart & Hoofd