Individueel Wind Mee leiderschapstraject

Individueel Wind Mee leiderschapstraject

Je wil een positieve bijdrage leveren en dat wat jij uniek te brengen hebt, met meer lef en plezier in de wereld zetten. Met het individueel Wind Mee leiderschapstraject van AnoukA training ga je aan de slag met een op maat ontwikkeld programma in Leadership Embodiment. Met deze methode verhelder je wat belangrijk is voor je en leer je hoe je focus vast te houden, óók in lastige omstandigheden.

Wat zijn jouw doelstellingen? In een (online)
gesprek kijken we of er een wederzijdse
match is.

Individueel Wind Mee leiderschapstraject

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek individueel Wind Mee leiderschapstraject

Ben je benieuwd of een individueel traject met Anouk Brack je verder kan helpen, dan plan je een intakegesprek met haar in. Jullie bespreken of er een wederzijdse match is, wat je motivatie en doelstellingen zijn en ook wat het voor je betekent als je hier niet in zou investeren.

Offerte

Na het intakegesprek met Anouk ontvang je een voorstel voor een op maat gemaakt leiderschapstraject, op basis van de motivatie en doelstellingen die je deelt in het intakegesprek. Terwijl je de stappen doorloopt om je Leadership Embodiment te ontwikkelen, is er in elke sessie ruimte om dieper in te gaan op de uitdagingen waar jij persoonlijk tegenaan loopt. Naast de live sessies en de online sessies kan je Anouk ook altijd mailen en appen, zodat zij je verder verdiepend materiaal kan bezorgen.

Het traject: de ontwikkeling van je Leadership Embodiment

Jouw motivatie en bijdrage staan centraal in het individueel Wind Mee leiderschapstraject. Daarbij doorloop je onderstaande stappen. De ervaring leert dat dit ongeveer 9 maanden nodig heeft.

In de eerste sessies ga je aan de slag met een verdere verheldering van je focus: wat speelt er op professioneel en persoonlijk vlak, hoe gaat dit traject je verder helpen hierin?

Je leert de basistechnieken van Leadership Embodiment en merkt hier meteen het effect van: je wordt minder geleefd, het wordt makkelijker om beslissingen te nemen en je leert soepeler omgaan met lastige situaties. Parallel aan het traject ga je aan de slag met het dagelijks beoefenen van deze technieken. Enkel door dagelijkse beoefening, zal je Leadership Embodiment ook kunnen toepassen in meer uitdagende situaties. Denk aan: omgaan met kritische opmerkingen en feedback, zelf een helder punt maken zonder agressief over te komen, een potentieel conflict ombuigen naar samenwerking.

Om te kunnen werken vanuit flow en inspiratie, werk je jouw persoonlijke grote driehoek uit, die je bewust en onbewust zal helpen in de richting van je focus te gaan. Je ontdekt je eigen patronen omtrent leiden en volgen en leert je valkuilen herkennen en erop te anticiperen.

Nadat je in de eerste helft van het traject een stevige basis hebt gelegd voor je Leadership Embodiment, zoom je in op hoe je jouw unieke, persoonlijke bijdrage kan manifesteren in de wereld. Je gaat aan de slag met het krijgerschapsmodel, dat de 6 fasen en krachten in iedere actie of project omschrijft. Je onderzoekt welke fasen je van nature beter en minder afgaan en ontwikkelt de krachten die je hierbij helpen.

Op het einde van het traject maak je een evaluatie en plan: waar sta je nu ten opzichte van je focus, wat gaat er je makkelijk af en welke dingen zijn nog niet helemaal geïntegreerd in je dagelijkse leven? Welke acties ga je daarop nemen?

AnoukA Academy: online ondersteuning

De online academy van AnoukA training ondersteunt je doorheen je hele leiderschapstraject. Het is de plek waar je oefenmateriaal en vragenlijsten vindt, reflecteert over je dagelijkse beoefening en je ontwikkeling bijhoudt. Voor elke sessie ontvang je een e-mail, die je uitnodigt te reflecteren over het geleerde. Anouk bekijkt dit voor jullie gezamenlijke sessie, zodat jullie je tijd optimaal kunnen besteden.

WAT LEVERT HET OP?

Meer dan ooit zal je helder voor ogen hebben wat er voor jou belangrijk is. Je zal hieraan kunnen vasthouden en naar kunnen handelen. Je ervaart minder stress, doet meer van wat er voor jou toe doet en kunt beter omgaan met lastige situaties. Je creëert Wind Mee voor jezelf!

VOOR WIE?

Je bent een gedreven professional die gefocust aan de slag wil met de uitdagingen waar je voor staat. Je voelt dat je een unieke bijdrage kunt leveren, maar ondervindt dat de dagelijkse praktijk je belemmert om hier ook echt naar te handelen. Je wil investeren in jezelf met een methode die je het houvast geeft om te vertrouwen op je intelligentie én je intuïtie. Je gunt het jezelf dat het bereiken van je doelen soepeler, leuker en sneller gaat.

Je voelt je krachtig en vol vertrouwen. Je maakt met gemak een helder punt, zonder agressie of vaagheid. Je draagt positief bij aan uitdagende situaties. 

Je bent mild voor jezelf en anderen. Loopt iets niets zoals gehoopt, dan ga je daar soepel en veerkrachtig mee om. Je bent zachtmoedig. 

Je ziet het grotere plaatje helder. Jouw instinct, intellect en intuïtie werken samen aan strategische keuzes. Je ervaart kalmte in het oog van de storm. 

Praktisch

Aanmelden

Klaar om met meer lef en plezier jouw unieke bijdrage te leveren? Plan dan snel een intakegesprek in met Anouk: klik op de button en kies de datum en het tijdstip dat jou past.

Locatie

Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen vinden de live sessie met Anouk plaats bij AnoukA training in Arnhem, of bij jou op locatie.

Investering

Na het intakegesprek ontvang je een offerte voor een individueel Wind Mee leiderschapstraject op maat van jouw motivatie en doelstellingen.

Wat zijn jouw doelstellingen? In een (online)
gesprek kijken we of er een wederzijdse
match is.

Deelnemers over een individueel leiderschapstraject met Anouk Brack