Incompany training en coaching

Incompany training en coaching

Anouk is een gewaardeerde trainer en executive coach voor vele organisaties. Door middel van individuele coaching, workshops en management trainingen helpt zij gedreven professionals en leiders hun leiderschap te ontwikkelen. Haar aanpak tijdens incompany training en coaching is integraal, met aandacht voor het individu, de organisatie en het grotere systeem.

Opdrachtgevers AnoukA incompany training en coaching

ANOUKA INCOMPANY TRAINING & COACHING

De inbreng van Anouk

Je bent een gedreven professional die vanuit eigen kracht een betekenisvolle bijdrage wil leveren. Anouk vertrekt vanuit het standpunt dat je het allemaal wel kan: communiceren, leidinggeven, inspirerend zijn. Behalve in sommige situaties, wanneer je (teveel) onder druk staat. Door je de technieken van leadership embodiment bij te brengen, leer je hoe je optimaal kan presteren, juist ook in uitdagende situaties. Ook helpt Anouk je helder te krijgen wat jou nu beweegt en inspireert. Dit alles plaatsen jullie in de bredere context van de organisatie en haar bestaansrecht, veranderprojecten die aan de gang zijn, wat er goed gaat en wat niet: welke bijdrage kan jij daarin leveren?

Workshop, (management) training of individuele coaching?

Anouk gaat graag met je in overleg in welke vorm zij jou en/of je team het beste kan ondersteunen:

  • Een teamtraject is gefocust op samen doen wat ertoe doet. Een teamtraject is altijd gericht op samen resultaten boeken. Meestal maken we een combinatie van werken aan de IK (leiderschap), de WIJ (cultuur), en de HET (structuur). Dus individuele professionele ontwikkeling op talenten en valkuilen, met teamontwikkeling, en waar nodig organisatie-ontwikkeling. Leg je teamuitdaging voor en in overleg komen we tot een passend traject.
  • Een workshop van een dagdeel in het kader van een teamdag, themaweek of management ontwikkelingstraject. Onderwerpen die hierbij aan bod kunnen komen: ‘leiderschap in verandering, samen doen wat ertoe doet’, ‘leiderschap met focus en flow’, ‘De verborgen dimensie van leiderschap’, ‘Effectief communiceren onder druk’, of ‘Werkdruk te lijf – Van stress naar flow in 1 minuut’.
  • Individuele executive coaching op Leadership Embodiment, leidinggeven, persoonlijk leiderschap, welzijn en effectiviteit, en communicatie onder druk. Dit kan op locatie, bij AnoukA training in Arnhem en/of online. In het Nederlands of Engels.
  • Managementtraining: Voorbeeld van een op maat traject ‘Strategy Break’: in de mooie Sonsbeek villa in Arnhem komen we gedurende het jaar 4 keer samen met een kleine groep directeuren en leidinggevenden. We werken aan je leadership embodiment, je keert terug naar jezelf en zorgt dat je door overzicht te houden op koers blijft. Daarnaast krijg je 4 keer telefonische een-op-een ondersteuning van Anouk.
  • Paardencoaching: beleef met je team een dag authentiek leiderschap met paardencoaching.

OVER DE DOCENT: ANOUK BRACK

Anouk Brack is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere. Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap. Door middel van praktische en krachtige oefeningen helpt Anouk je lichaam en geest op elkaar af te stemmen en optimaal te functioneren, juist ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode is geworteld in biologie, mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Met veel humor, een praktische insteek en een inspirerende houding helpt ze gedreven professionals te werken vanuit hun kracht.

‘Nieuw Leiderschap’ – Ervaar het beste van Leadership Embodiment, Deep Democracy en Mindful Leadership

Samen op zoek naar nieuwe manieren om leiderschap vorm te geven en te versterken

‘Nieuw leiderschap’ is je bijdrage leveren vanuit inspiratie aan wat er echt toe doet. De nieuwe leider ben je ook samen, ieders bijdrage telt. Hoe doe je dat soepel en effectief, met een unieke combinatie van Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment?

Mindful Leadership vergroot je capaciteit om aanwezig te zijn bij wat er is en wie je bent, zodat je de stilte in het oog van de storm kunt zijn. Expert: Ylva Berg

Leadership Embodiment helpt je je beste zelf te zijn, ook in uitdagende situaties, zodat je vanuit focus en flow meer kan doen van wat er echt toe doet. Expert: Anouk Brack

Deep Democracy geeft je bruikbare processen in handen waarmee je samen verder komt en de stem van de minderheid zorgt voor waardevolle innovatie. Expert: Fanny Mattheusen

Drie voorbeelden hoe je met ons aan de slag kan

Infosessie – 2 uur – Onbeperkt aantal

In deze infosessie “Nieuw leiderschap” introduceren we verschillende manieren om eigen leiderschap bij jezelf en anderen te versterken. De theorie en praktische tools uit Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment die aan bod komen, zijn een goede basis om een vervolgtraject te kiezen.

Trainingsdag – Volledige dag – Groepen tot maximaal 20 deelnemers

In de trainingsdag “Nieuw leiderschap” maak je kennis met verschillende manieren om eigen leiderschap bij jezelf en anderen te versterken. In één dag krijg je voeling met basistools uit Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment.

Deze dag geeft je inzicht in je eigen ontwikkeling en je leerpad als leidinggevende. Vanuit een nieuwe kijk op groepsdynamiek, betrokkenheid en gedragenheid in veranderingsprocessen, zoek je je eigen weg naar meer evenwicht tussen taakgerichte en mensgerichte focus en leer je je lichaam inzetten om “van stress maar flow” te schakelen.

Meerdaagse training of traject

Er zijn verschillende opties mogelijk voor intensievere trainingen vanuit deze combinatie Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment. Voor verdiepingstrajecten werken we op maat van jouw organisatie, bijvoorbeeld in teamontwikkeling, veranderingsprocessen of conflictsituaties. Stel ons je vraag, en we werken samen een aanbod uit dat beantwoordt aan de behoeften van jouw werkomgeving.

Reacties van deelnemers

“De concrete ervaringsoefeningen kan je zo meepakken en implementeren in je eigen leven en/of werkpraktijk.” – Katrien Voorspoels

“Wat ik enorm waardevol vond, was de verbinding tussen de methodes en het perspectief dat het niet of-of moet zijn, maar en-en kan zijn. Dit voelde zeer ondersteund in mijn leiderschapspositie.” – An Everaerts

“Ik vond het heel mooi hoe alles zo in elkaar schuift zonder te schuren. Proficiat.” – Chris Habraken

Iets voor jullie organisatie?

Neem contact op voor meer informatie en aanvragen en vermeldt erbij ‘nieuw leiderschap’.

Deelnemers over AnoukA incompany training en coaching