Incompany training en coaching

Incompany training en coaching

Anouk is een gewaardeerde trainer en executive coach voor vele organisaties. Door middel van individuele coaching, workshops en management trainingen helpt zij gedreven professionals en leiders hun leiderschap te ontwikkelen. Haar aanpak tijdens incompany training en coaching is integraal, met aandacht voor het individu, de organisatie en het grotere systeem.

Opdrachtgevers AnoukA incompany training en coaching

ANOUKA INCOMPANY TRAINING & COACHING

 

De inbreng van Anouk

Je bent een gedreven professional die vanuit eigen kracht een betekenisvolle bijdrage wil leveren. Anouk vertrekt vanuit het standpunt dat je het allemaal wel kan: communiceren, leidinggeven, inspirerend zijn. Behalve in sommige situaties, wanneer je (teveel) onder druk staat. Door je de technieken van leadership embodiment bij te brengen, leer je hoe je optimaal kan presteren, juist ook in uitdagende situaties. Ook helpt Anouk je helder te krijgen wat jou nu beweegt en inspireert. Dit alles plaatsen jullie in de bredere context van de organisatie en haar bestaansrecht, veranderprojecten die aan de gang zijn, wat er goed gaat en wat niet: welke bijdrage kan jij daarin leveren?

Workshop, (management) training of individuele coaching?

Anouk gaat graag met je in overleg in welke vorm zij jou en/of je team het beste kan ondersteunen:

  • Een teamtraject is gefocust op samen doen wat ertoe doet. Een teamtraject is altijd gericht op samen resultaten boeken. Meestal maken we een combinatie van werken aan de IK (leiderschap), de WIJ (cultuur), en de HET (structuur). Dus individuele professionele ontwikkeling op talenten en valkuilen, met teamontwikkeling, en waar nodig organisatie-ontwikkeling. Leg je teamuitdaging voor en in overleg komen we tot een passend traject.
  • Een workshop van een dagdeel in het kader van een teamdag, themaweek of management ontwikkelingstraject. Onderwerpen die hierbij aan bod kunnen komen: ‘leiderschap in verandering, samen doen wat ertoe doet’, ‘leiderschap met focus en flow’, ‘De verborgen dimensie van leiderschap’, ‘Effectief communiceren onder druk’, of ‘Werkdruk te lijf – Van stress naar flow in 1 minuut’.
  • Individuele executive coaching op Leadership Embodiment, leidinggeven, persoonlijk leiderschap, welzijn en effectiviteit, en communicatie onder druk. Dit kan op locatie, bij AnoukA training in Arnhem en/of online. In het Nederlands of Engels.
  • Managementtraining: Voorbeeld van een op maat traject ‘Strategy Break’: in de mooie Sonsbeek villa in Arnhem komen we gedurende het jaar 4 keer samen met een kleine groep directeuren en leidinggevenden. We werken aan je leadership embodiment, je keert terug naar jezelf en zorgt dat je door overzicht te houden op koers blijft. Daarnaast krijg je 4 keer telefonische een-op-een ondersteuning van Anouk.

OVER ANOUK BRACK

Anouk Brack is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en de eerste gecertificeerde trainer in Leadership Embodiment in Nederland. Als executive coach, spreker en trainer werkte ze met organisaties als Radboud UMC, AFM, ProRail, Dawn Foods en vele andere. Gedreven door de wens om mensen hun potentieel volledig te laten benutten, laat ze hen kennismaken met de verborgen dimensie van leiderschap. Door middel van praktische en krachtige oefeningen helpt Anouk je lichaam en geest op elkaar af te stemmen en optimaal te functioneren, juist ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode is geworteld in biologie, mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Met veel humor, een praktische insteek en een inspirerende houding helpt ze gedreven professionals te werken vanuit hun kracht.

Samenwerkingen met trainingsbureaus en consultants

Anouk verzorgde keynotes en workshops in binnen- en buitenland bij

Deelnemers over AnoukA incompany training en coaching

PMI bijeenkomst Mindful Business met 100 projectleiders van de Dutch charter van het Project Management Institute
 
Door het kaderen van de aanpak van het belichaamd leiderschap in een herkenbaar raamwerk van leider, team en organisatie weet Anouk deuren te openen die anders gesloten blijven uit angst voor het onbekende. Ze onderbouwt het dan ook nog met resultaten uit de wetenschap. Dat gecombineerd met de toegankelijke oefeningen die ze biedt maakt dat iedereen mee kan komen in een workshop Leadership Embodiment met haar. Een frisse krachtige ingang, met heel praktische inzichten en handvatten waar je maandag mee aan de slag gaat. En ze maakt het nog leuk ook. Een aanrader!

MT team Deltion college ontwikkeltraject “Van taak naar talent”
 
Een team van drie krachtige, verschillende managers van een cluster opleidingen helpen bij het gaan werken op basis van talenten. De oude manier van werkverdeling op basis van letterlijk de kleur van het gebouw werkte niet meer. Iedereen moest steeds het wiel opnieuw uitvinden en mensen konden niet optimaal vanuit hun talent werken. Dit zorgde voor wrijving. Maak hoe maak je die omslag, dat is best een ingewikkelde puzzel. “Met de rustige en toch doelgerichte begeleiding van Anouk kwamen we tot een nieuwe werkverdeling op basis van ieders talenten. Ondertussen hebben we elkaar beter leren kennen. Nu hebben we minder last van elkaars valkulen en kunnen we echt ervaren dat we samen sterker staan. We zijn van taakgericht, echt talent- en teamgericht geworden. Iets wat we ook als school willen uitdragen.”

Ontwikkeltraject met HR adviseurs van Radboud Universitair Medisch Centrum “Practice what you preach” Team Update van het nieuwste op gebied van Leiderschapsontwikkeling ervaren en implementeren
 
In 6 sessies van een dag heeft Anouk een ontwikkeltraject begeleid voor een team van 6 HR senior adviseurs op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Korte colleges, afgewisseld met reflectie en samen uitproberen leidde tot het grondig en doorleeft updaten van de kennis en kunde op het gebied van leiderschap. Anouk faciliteerde geheel op maat ook de bijeenkomsten waarin het aanbod trainingen en opleidingen onder de loep werd genomen. Dit alles leidde tot weer helemaal “bij” zijn in het vakgebied, teambuilding door het samen te ervaren en erover te sparren, en verheldering van het ontwikkelaanbod naar de medewerkers van RUMC.

Review AnoukA incompanytraining - Foto financial district

Fatima kreeg een incompany training van AnoukA
 
Een tijdje terug kregen Fatima en haar collega's een workshop Leadership Embodiment van AnoukA incompany training. Na afloop schreef ze het volgende: "Ik vond de workshop Innerlijk Leiderschap een verhelderende en vooral nuttige workshop. Ik leerde hier voor het eerst om onbewuste patronen in mijn lichaam te voelen. Wat ik in de workshop heb ervaren is in alle situaties toe te passen, op het werk en daarbuiten. De workshop geeft vooral praktische middelen om bewust te worden van je denken en het effect in je lichaam. En hoe je met deze wetenschap beter in balans blijft in (stress)situaties."
 
- Fatima Ettoghri - Autoriteit Financiële Markten, Amsterdam

Agavni Jessaijan

Agavni Jessaijan over AnoukA incompanycoaching
 
Agavni doorliep een traject met AnoukA incompanycoaching en schreef het volgende:
 
"Hoe ziet mijn droombeeld eruit?", was de eerste vraag van Anouk Brack. Van begin tot eind is dit beeld de rode draad geweest in mijn eigen veranderproces. Ik ben ook een leadership embodiment cursist en daardoor sprak het mij aan om Anouk als coach in te schakelen. Ik wilde nog meer inzicht en vanuit 'gecentreerd zijn' bewuste keuzes maken. Anouk heeft mij veel handvatten gegeven voor zelfonderzoek en ze heeft op het juiste moment heldere tactieken ingezet om mijn eigen wijsheid aan te spreken. Het was niet altijd even gemakkelijk, maar dit traject is zeer waardevol geweest als aanvulling op mijn innerlijke transformatie. En mijn droombeeld? Is nog uitgekomen ook
 
- Agavni Jessaijan, communicatieadviseur

Barrett C Brown

Barrett C Brown over Anouk: 'Highly recommended as a teacher, trainer, and facilitator.'
 
Anouk Brack brings the unique quality of strong intellect with deep embodiment. This makes her an exceptionally strong teacher, as she is able to work with complex conceptual and energetic issues. She holds a powerful and beautiful tension of challenging people to their edges while compassionately supporting them into new ways of seeing, feeling, and experiencing the world. Highly recommended as a teacher, trainer, and facilitator.
 
- Barrett C. Brown, President MetaIntegral Academy