Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leiderschap in Verandering: Samen doen wat ertoe doet (gratis webinar)

27 november @ 3:00 pm - 4:30 pm

In de drukte van de dag met alle geplande en ongeplande veranderingen is het vaak lastig om het grotere plaatje in het oog te houden. Om niet geleefd te worden door meetings en mails. Ondanks ieders goede bedoelingen, is er vaak veel dagelijks gedoe. Ruis. En dat leidt af van de kern van de zaak.

Hoe krijg je minder gedoe en kun je meer doen wat ertoe doet? Anouk Brack geeft je een uniek overzicht van recente waardevolle inzichten in leiderschapsontwikkeling en samenwerking. Ze benoemt herkenbare problemen en de remedies ervoor.

De leerdoelen van deze masterclass zijn: – Hoe doe je teamontwikkeling in 10 min per week? – Hoe ga je van stress naar flow in 10 seconden? – Hoe krijg je meer focus en voldoening in 2x 5 min per werkdag?

Deze masterclass werkt versterkend op je eigen inzicht, kracht en creativiteit. Anouk Brack is auteur van succesvolle managementboeken, geeft internationaal trainingen in leiderschapsontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei-methode.

Anouk schreef ‘De verborgen dimensie van leiderschap’ (2017), dat genomineerd werd voor Managementboek van het Jaar, en ‘Leiderschap in Verandering’ (2019), over samen doen wat ertoe doet. Ze ontwikkelde de ‘Daily Focusplanner’ (2021) voor meer focus, flow en voldoening in je werkdag. Ze is mede-auteur van ‘Impactvol Ondernemen’.

Klik hier om je aan te melden

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
3:00 pm - 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://wesharetalent.com/event/leiderschap-in-verandering-samen-doen-wat-ertoe-doet/

Locatie

Online

Organisator

WeShareTalent