Focusplanner Dagstart

Focusplanner
Dagstart

Doe de 5 minuten de dagstart en krijg meer focus en flow in je werkdag

Gratis minitraining voor een dagstart met focus en flow

Doe elke ochtend de dagstart! Deze gratis minitraining leert je in 5 lessen het proces met video’s over de verschillende onderdelen. Zo maak je na de minitraining zelf een superstart aan je dag wanneer je maar wilt.

Daily Focusplanner Dagstart

Wil je de dagstart graag doen op papier? De Daily Focusplanner is er voor jou! Met dit mooi vormgegeven boekje kun je je dagstart en dagoogst snel en makkelijk terug lezen. Ook leuk om kado te geven.

Meer focus en flow in je werkdag?

Deze 5 minuten dagstart is een kort en krachtig proces wat ik heb ontwikkeld wat je ’s ochtends doet om met meer focus en flow je dag te starten. Daardoor maak je makkelijker de juiste keuzes, zodat je blij bent met wat je die dag doet. Je hebt aan het einde van de dag meer nuttig werk verricht, en voelt je minder moe en geleefd door e-mails en meetings. Je weet dat je bezig bent met wat er echt toe doet. Ook al komen er dan veel dingen tussendoor, dan heb je toch ook aandacht gegeven aan die dingen die het echt verdienen.

Voor wie is het?

Je werkt heel hard, en er gaat ook veel goed, maar toch bekruipt je soms een gevoel van ‘gaat het wel goed?’, ‘hoe kan ik het nog beter doen voor mijn mensen?’, ‘hoe houd ik het grotere plaatje in beeld’ en ‘hoe houd ik het ook leuk en gezond voor mezelf?

Deze mini-training is de eerste stap naar meer focus en flow in je dag. zodat je aandacht kan besteden aan wat er echt toe doet. Schrijf je in voor de minitraining als het je aanspreekt.

Wat bevat de mini-training?

  • Een printbare pdf met het stappenplan van de SAP dagstart die je elke dag gebruikt
  • Een korte video met het dagstart proces zodat je gelijktijdig mee kunt doen
  • Elke dag een extra video met uitleg over een van de stappen van de dagstart

Wat levert het op?

  • Focus op wat er echt toe doet
  • Soepeler schakelen als er iets tussendoor komt
  • Gemakkelijker keuzes maken waar je je tijd aan geeft
  • Meer werkplezier en vervulling in je werkdag omdat je bewuste keuzes maakt

Over je trainer Anouk Brack

Ik ben expert in leiderschapsontwikkeling. Ik begeleid gedreven leidinggevenden en professionals samen te doen wat ertoe doet. Mijn motto is ‘minder gedoe, meer bedoeling’. Ik schreef twee succesvolle boeken over leiderschap en organisatieontwikkeling die beiden de top 10 van managementboek haalden.

Schrijf je gratis in

voor de minitraining dagstart

P.S. Dagstart is onderdeel van de Strategische Adempauze (SAP)

De Strategische AdemPauze (SAP) is niet alleen deze minitraining. SAP is een unieke manier van werken ontwikkeld door Anouk Brack op basis van de nieuwste inzichten over routines, werkgeluk en meer. SAP is een manier die je structureel helpt om:

  • meer focus en flow te hebben
  • minder gedoe en meer bedoeling te ervaren
  • samen met je team doen wat er echt toe doet

Mijn eerste advies is de dagstart te gaan implementeren in je werkleven. Daarom hebben we deze minitraining voor je ontwikkeld! Hier kun je alvast snuffelen aan mijn kennis en ervaren wat mijn oefeningen met jouw werkdag doen.

SAPpig werken bestaat uit 3 fijne routines van 5 minuten die je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds in je routine opneemt. Op een manier die bij jou past.

De voor-inschrijving voor het jaarprogramma van SAP is geopend
We hebben speciaal voor gedreven leiders een jaartraject ontwikkelt. Aan dat traject kan niet iedereen meedoen, er is een intakegesprek en de groep is maximaal 16 personen. Vind je het nu al goed klinken en wil je hiervoor in aanmerking komen? Op deze pagina vindt je alle informatie en kun je je meteen aanmelden voor je intakegesprek.