Anouk Brack, coach voor Arnhem en omstreken

Anouk Brack, coach voor Arnhem en omstreken

Coaching Arnhem en omstreken

Ben je een gedreven leidinggevende of overige professional en werkzaam bij de (semi-) overheid, zorg of onderwijs? Anouk Brack verzorgt coaching in Arnhem en omstreken voor iedereen die een volgende stap wil zetten.

Meer focus, flow en voldoening

Coaching door Anouk levert meer focus, flow en voldoening in je werk op. Ook kan het helpen helder te krijgen wat je ideale werk is. Tevens kan ze je ondersteunen bij een betere work-life balans. Anouk heeft al heel wat professionals in deze omgeving mogen coachen.

Plan een kennismakingsgesprek in

Het kiezen van een coach is een persoonlijke zaak. Het is fijn eerst kennis te maken en te verhelderen wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

coach arnhem

 

 • Plan vrijblijvend een gratis online gesprek in om te ontdekken of wij een match zijn. 
 • Bellen kan ook: 06 -40116719
 • Vul het contactformulier in als je een vraag hebt.

Onderscheidend

Coaching door Anouk Brack onderscheidt zich van vele anderen:

 1. Als internationaal expert in leiderschapsontwikkeling deelt ze graag haar kennis met je. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring, onder andere als docent en leidinggevende aan de Universiteit van Wageningen.
 2. Ze deelt de krachtigste modellen en technieken met je om vanuit overzicht en rust te acteren. Dankzij deze inzichten schakel je snel, zonder je gejaagd te voelen.
 3. Anouk heeft diverse managementboeken op haar naam staan en hier kun je meer over haar lezen.
 4. Werken met Anouk is steeds een strategische adempauze.

Welke stappen maakten anderen dankzij coaching?

Maak kennis met Anouk Brack (2:02 min) coaching Arnhem e.o.

executive coaching organisatiebloei

Samen aan de slag coaching Arnhem

Hieronder tref je voorbeelden van coaching thema’s waarin ik ambitieuze leiders en gedreven professionals heb begeleid:

 • Organisatiebloei – Hoe doe je samen wat er toe doet, verminder je gedoe en werk je aan continue ontwikkeling en groei met je team(s)?
 • Je ideale werk – Hoe breng je je werkwensen in kaart en neem je de volgende stap in je carrière?
 • Ervaar minder stress en meer flow – Hoe stop je met druk zijn? En hoe ga je leidinggeven en samenwerken vanuit rust en overzicht zodat je gek genoeg meer bereikt?
 • Online leidinggeven – Hoe creëer je verbinding, soepele samenwerking en top-resultaten als je veel leidinggeeft op afstand?
 • Creatief – Hoe vergroot je expertise en werk je vanuit je kern?

Coachingstraject

Om gestelde doelen te bereiken is het raadzaam om  een aantal sessies aan te gaan in de vorm van een coachingstraject. Een losse sessie behoort ook tot de mogelijkheid bijvoorbeeld voor een sollicitatie of presentatie.

Lange en korte coaching Arnhem

Elke coaching bestaat uit een lange (1-1,5 uur) en korte sessie (20-30 min). In de lange sessie leren we nieuwe technieken aan en oefenen met de toepassing daarvan. Ook gaan we dieper op zaken in. In de korte sessies doen we een update hoe het gaat en kunnen we kort sparren over zaken die spelen.

1. Verhelder je doel coaching

In de eerste sessies ga je aan de slag met een verdere verheldering van je doel: wat speelt er op professioneel en persoonlijk vlak, hoe gaat dit traject je verder helpen hierin?

2. Aandacht voor basistechnieken Leadership Embodiment

Je leert ook meteen de basistechnieken van Leadership Embodiment en merkt hier het effect van: je wordt minder geleefd, het wordt makkelijker om beslissingen te nemen en je leert soepeler omgaan met lastige situaties.

3. Dagelijkse oefening voor extra effectiviteit

Parallel aan het traject ga je aan de slag met het dagelijks beoefenen van deze technieken. Enkel door dagelijkse beoefening, zal je het ook kunnen toepassen in meer uitdagende situaties.

Denk aan: omgaan met kritische opmerkingen en feedback, zelf een helder punt maken zonder agressief of wazig over te komen, een potentieel conflict ombuigen naar samenwerking, etc.

4. Werken vanuit flow en inspiratie

Om te kunnen werken vanuit flow en inspiratie, werk je jouw persoonlijke grote driehoek uit, die je bewust en onbewust zal helpen de juiste prioriteiten te stellen en in de richting van je focus te gaan.

 • Naslag managementboeken van Anouk

Je kunt Anouk’s boeken De Verborgen Dimensie van Leiderschap en Leiderschap in Verandering tegelijk lezen tijdens het traject. Sommige hoofdstukken uit de boeken komen afhankelijk van jouw thema’s uitgebreider aan bod. Je krijgt toegang tot de online Academy met daarin o.a. oefeningen die aansluiten bij je traject.

Anouk executive coaching
coaching arnhem

Aan de slag met Anouk Brack?

Plan een kennismakingsgesprek voor coaching in

Het kiezen van een coach is een persoonlijke zaak. Het is fijn eerst kennis te maken en te verhelderen wat ik voor je kan betekenen.

 • Plan een vrijblijvend een online gesprek in om te ontdekken of wij een match zijn voor coaching.
 • Bellen kan ook: 06 -40116719

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.