LE Interactieve Lezing

jan
22
vr
Lezing: Krijgerschap voor wijsheid en compassie @ HNK (Het Nieuwe Kantoor)
jan 22 all-day
Lezing: Krijgerschap voor wijsheid en compassie @ HNK (Het Nieuwe Kantoor) | Utrecht | Utrecht | Nederland

Lezing tijdens het ochtendprogramma van “She Speaks”.

Gebruik bij registratie de code AB4862 voor een korting van 40%!

http://www.shespeaks.nl/tickets/

Doen: Met zelfreflecties en oefeningen leer je in een notendop hoe je het krijgerschap in jezelf kunt aanwakkeren en hoe je je kracht een plek kunt geven.

Leren: We leren niet de amazone uit te hangen, maar in kleine stapjes onderzoeken we wat je wilt bereiken in de wereld en je eigen leven. Met een kleine zelftest ga je kijken hoe je scoort op aspecten van dit krijgerschap. Bijvoorbeeld in zachtheid en vastberadenheid, die elkaar lijken tegen te spreken. Maar als je doorslaat in bijvoorbeeld vastberadenheid en te veel gaat pushen, kun je zachtheid inzetten om jezelf te accepteren. Dan wordt het ook makkelijker van anderen te accepteren dat ze minder perfect zijn dan jij zou willen. In deze methode is de huidige situatie altijd uitgangspunt: deze te accepteren zoals die is en van daaruit voort te bouwen.

Wie is Anouk: is internationaal expert in het belichamen van integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze gaf meer dan 15 jaar les aan de Wageningen universiteit in presentatie, communicatie, intuïtieve intelligentie en integraal leiderschap voor duurzaamheid. Sinds 2007 heeft ze een eigen bedrijf in leiderschapscoaching en training. Haar methode voor ‘krijgerschap voor wijsheid en compassie in de wereld’ ontwikkelde ze vanuit haar visie dat veel mensen aan zichzelf hebben gewerkt en nu hun hoofd en hart “online” hebben. ‘Dat is geweldig. Nu willen we daarvan ook mooie resultaten zien en de wereld kan het gebruiken. We voeren de energie en focus op door krijgerschap te beoefenen.’

http://www.shespeaks.nl/spreker/anouk-brack-2/

comments powered by HyperComments
Lezing: Leadership Embodiment (Verbindend & Veerkrachtig Leiderschap) @ HNK (Het Nieuwe Kantoor)
jan 22 all-day
Lezing: Leadership Embodiment (Verbindend & Veerkrachtig Leiderschap) @ HNK (Het Nieuwe Kantoor) | Utrecht | Utrecht | Nederland

Lezing tijdens het middagprogramma van “She Speaks”.

Gebruik bij registratie de code AB4862 voor een korting van 40%!

http://www.shespeaks.nl/tickets/

Doen: Leren makkelijker aanwezig zijn in het moment, ook als dat even lastig is. Anouk reikt je daarvoor handvatten en oefeningen aan.

Leren: Leadership Embodiment is laagdrempelig, speels en zeer toepasbaar. In lastige situaties zijn we geneigd in de vechtstand te gaan of de hakken in het zand te zetten. Het levert spanning op die zich fysiek en psychisch uit. Je krijgt een tijdelijke tunnelvisie, we komen niet meer in onze creativiteit, gevoeligheid of innovatiekracht. Je lef verdwijnt en je wordt minder constructief. In deze workshop leer je het verschil te voelen tussen wel of niet vechten en wel of niet in de weerstand schieten. Je bent je vaak niet bewust hoe je reageert, daar gaan we mee oefenen. Je leert zien hoe je jezelf weer in balans kunt brengen terwijl de ongemakkelijke situatie nog voortduurt.

Wie is Anouk: is internationaal expert in het belichamen van integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze heeft meer dan 15 jaar lesgegeven aan de Wageningen universiteit in presentatie, communicatie, intuïtieve intelligentie, en integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze heeft sinds 2007 een eigen bedrijf in leiderschapscoaching en training. Ze is de eerste Leadership Embodiment (Verbindend & Veerkrachtig Leiderschap) trainer in Nederland. De methode kent principes uit Mindfulness, aandachtstraining, gecombineerd met de Japanse vechtkunst Aikido, die draait om het herstellen van de dynamische balans in elke situatie.

http://www.shespeaks.nl/spreker/anouk-brack/

comments powered by HyperComments

Wil jij graag een interactieve lezing in jouw netwerk of organisatie?

Dat kan! Neem meteen contact met me op.

Interactive lezing Leadership Embodiment

Anouk_Brack2Leadership Embodiment ~ Gecentreerd Leiderschap

door Anouk Brack

Kan jij onder stress nog met compassie en helderheid communiceren? Cultiveer heldere aanwezigheid met focus en verbinding, ook onder druk.

Maak nu zelf kennis met Wendy Palmer’s beroemde methode voor bewust leiderschap door invloeden uit aikido en mindfulness.

Wat anderen ervan vinden:

“Ik kan iedereen die effectiever leiding wil geven op basis van haar of zijn authenticiteit de training Leadership Embodiment van harte aanbevelen.”

– Herman Meppelink, directeur MBO bij AOC de Groene Welle, voorheen sector-directeur Deltion College. (nov 2012)

“Anouk is a bright spirit and she teaches with warmth and clarity. Her keen perception and sense of curiosity is an invitation to explore embodiment as a path to self discovery, wisdom and compassion.”

Wendy Palmer, grondlegger van Leadership Embodiment – http://embodimentinternational.com/

Cultiveer jouw Leadership Embodiment:

Tijdens de avond, en nog verder in de tweedaagse, ga je deze capaciteiten vergroten:

  • soepel leidinggeven of richting geven,
  • effectief luisteren,
  • gecentreerd aanwezig zijn.

Dit kan iedereen wel, toch? Jazeker! Op een goede dag, met een interessant persoon op een inspirerende locatie kunnen we dit allemaal wel. Maar kan je het ook onder druk, zoals stress, onverwachte positieve of negatieve gebeurtenissen of grote werkdruk?

Daar gaat Leadership Embodiment je mee helpen. En nog veel meer, want als je ermee blijft oefenen wordt je er een wijzer, compassievoller mens van.

Leadership Embodiment video

Anouk Brack introduceert Leadership Embodiment in 1,5 minuut

Wil jij graag een interactieve lezing (of workshop) in jouw netwerk of organisatie?

Dat kan! Neem meteen contact met me op.

Evolutie aan 't Werk